Alpe d’HuZes

“Opgeven is geen optie”

Sinds 2012 is Bike Totaal Wolters nauw betrokken bij de Alpe d’HuZes. Deze actie, die grote landelijke naamsbekendheid heeft verworven, heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Ieder jaar op de 1e donderdag van juni gaan de deelnemers aan deze actie per fiets of te voet de beroemde Nederlandse berg Alpe d’Huez in Frankrijk op om op een sportieve manier geld op te halen voor het goede doel.

Foto Alpe dHuZes team Klarenbeek 2018

Een klim van bijna 14 kilometer, met 1061 hoogtemeters, een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9% (maximaal 14%) en 21 haarspeldbochten.

André Wolters heeft zich vanaf 2012 ieder jaar ingezet voor deze actie, meerdere keren als  deelnemer en ook als monteur van het Bike Totaal Fiets Supportteam.

Het Bike Totaal Fiets Supportteam verzorgt sinds 2014 tijdens dit evenement de technische ondersteuning voor de meer dan vierduizend fietsende deelnemers. De deelnemers met pech onderweg doneren een klein bedrag voor een fietsreparatie, dat ook volledig ten goede komt aan deze actie.

André heeft als deelnemer van het “Bike Totaal Zinvol op je Zadel-team” de berg in 2012 5x en in 2013 6x beklommen. In de jaren daarna heeft hij verschillende keren met een eigen Alpe d’HuZes-team uit Klarenbeek meegedaan en acties op touw gezet om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen om kanker de wereld uit te helpen. Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek bestaat ieder jaar weer uit een andere groep mensen, zo hebben ook twee dochters van André, zijn vriendengroep en zijn fietsmaatjes van de sportclub al eens deel uitgemaakt van het Klarenbeekse fietsteam.

Voor informatie over de Alpe d’HuZes, trek gerust bij André aan de bel.

 

www.biketotaal.nl/over-alpe-dhuzes

www.opgevenisgeenoptie.nl

www.facebook.com/alpedhuzesteamklarenbeek

Shopping Basket